Zonneparken

WSF heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld in de solar branche. Er wordt in Nederland steeds vaker gekozen voor grotere en vaak collectieve zonneparken.

De schroeffundering is hiervoor zeer geschikt daar deze ook in slappe bodemsoorten voldoende draagkracht kan bieden.

Wij hebben inmiddels diverse grote projecten uitgevoerd waarbij we gebruik hebben gemaakt van verschillende systemen, afkomstig van diverse leveranciers.
Het aanbod is dus zeer breed en wordt klantgericht afgestemd. Uiteraard is ons vertrouwde montageteam inzetbaar om uw project naar wens te realiseren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In de uitgevoerde projecten heeft WSF zich daarnaast ingezet om Maatschappelijk Verantwoordt te Ondernemen.
Wij beschikken daarnaast over al het benodigde montage materieel. Hierdoor zijn tijdens de montage geen externe partijen nodig, dit houd de communicatie simpel en effectief. WSF regelt het voor u.

Praktijk project: Wierden

In wierden hebben wij in voor hoofdaannemer B&W Energy, in opdracht van stichting DWE een zonnepark gebouwd met in totaal 13.440 zonnepanelen. Het mooie aan dit project is o.a. de betrokkenheid die wij hebben gehad. Wij zijn vanaf een vroeg stadium in de voorbereiding betrokken geweest, wat heeft geresulteerd in de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is op deze manier in lokale projecten mogelijk, waardoor het naast duurzame energie ook op een ander punt bijdraagt in de lokale maatschappij.

 

Praktijk project: Wervershoof

In Wervershoof hebben wij de fundatie mogen verzorgen voor een zonnepark bij een zakelijke opdrachtgever. WSF heeft in enkele weken 1044 speciaal door de VDL Groep ontwikkelde schroeffundamenten gemonteerd. De bodemstructuur was ongeschikt voor andere fundatiesystemen. WSF heeft actief meegedacht in het vinden van een oplossing. Op locatie zijn een aantal testen uitgevoerd, de gegevens die hier mee zijn vergaard zijn constructief bekeken om hier een passend product voor te ontwikkelen.

Feedback & Support