Fundering voor zonnepanelen op PV-tafels en masten

Voor velen is zonne-energie de energiebron van de toekomst. Als we om ons heen kijken dan zien we tegenwoordig steeds meer grote en kleine zonnepanelenvelden.
Door onze ervaring in het bouwen en monteren van deze zonnepanelenvelden zijn wij in staat u correct te adviseren in de juiste opstelling van de tafels en funderingen.
Schroeffundering is te monteren zonder grote machines, snel verplaatsbaar en is vele malen lichter dan de montage op poeren en stelconplaten daarnaast is er geen grondverzet nodig.
Aan het einde van de economische levensduur van uw zonnepanelen hebben schroeffunderingen en tafel nog steeds een bepaalde restwaarde dit is zeer positief voor uw totale rendement.

Lees hieronder de praktijkprojecten. Meer weten? Bel of mail ons!

 

Zonnepanelen met schroeffundering

 

img_divider

Praktijkproject: Tafels met zonnepanelen in Valkenswaard

Weenk Schroeffunderingen leverde en monteerde de complete tafel en monteerde hierop twee rijen van 36 zonnepanelen. De complete opstelling inclusief fundering is opgeleverd binnen drie dagen.

 

Praktijkproject: Solarkas

Geen echte solartafels, maar het principe is gelijk: De (solar)kas – van Nederlandse makelij - heeft een oppervlakte van 10.000 m² en is op 576 schroeffundamenten gefundeerd. De montage van de fundamenten heeft slechts 5 dagen in beslag genomen. De zonnepanelen leveren 680 KWp stroom door zuivere zonne-energie. De totale bouwtijd van dit project bedroeg 4 weken en de applicatie is begin 2012 in gebruik genomen.

Feedback & Support