Schroeffunderingen standaard binnen 3 weken leverbaar!

In tegenstelling tot de berichtgeving omtrent andere fundatie systemen kan Weenk Schroeffunderingen B.V. gewoon de lever- en montage termijn van gemiddeld 3 weken realiseren.

De schroeffundamenten van WSF zijn in alle gebieden in Nederland in te zetten om o.a. drukbelasting van ca. 100kN (10 ton) per fundatiepunt op te vangen.
In samenwerking met uw constructeur bekijken we graag de mogelijkheden met ons product voor uw project.
Onze calculatie/werkvoorbereiding heeft alle expertise in huis om u op korte termijn van gedegen advies, en een passende offerte te voorzien.

Wij kunnen deze fundamenten met relatief kleine (hand) machines monteren, waardoor de startkosten laag zijn!

Door de bodem verdringende eigenschappen van het schroeffundament is geen beton nodig. Hierdoor is er geen droogtijd en kan er gelijk gestart worden met de vervolgwerkzaamheden. De bouwplaats blijft daarnaast netjes en ongeroerd. Er hoeft geen zand afgevoerd te worden. Uiteraard is het wel mogelijk om dit systeem te verwerken in uw betonstrook, daardoor ook voor uw aanbouw zeer geschikt.
Wij hebben een grote opslaghal met materiaal, en daarnaast meerdere leveranciers die ons van deze innovatieve producten voorzien.

Ook tijdens de vakantieperiode staan wij met meerdere medewerkers voor u klaar waardoor wachten op de fundatie verleden tijd is.

 

Kijkt u gerust eens op onze website. Voor advies, informatie, of om vrijblijvend uw project door te spreken kunt u contact opnemen met:
calculatie@schroeffundering.nl of 0548-745034

 

Citaat: “Komkommernieuws? Natuurlijk!”, zegt hij. De levertijden lopen op, afhankelijk van het type paal. “Maar er zijn altijd ruim genoeg alternatieve paaltypes.”  Lees het hele artikel op: https://www.cobouw.nl/bouwbreed/nieuws/2017/7/wel-echt-een-tekort-aan-heipalen-101250994

Feedback & Support