Schroeffunderingen voor carports, veranda's en andere overkappingen

Een van de meest voor de hand liggende toepassingen voor schroeffunderingen zijn overkappingen zoals veranda's en carports. Deze overkappingen zijn meestal relatief licht geconstrueerd en de werkruimte is vaak beperkt. Eigenaren willen een duurzame en kosteneffectieve oplossing en de kosten van de fundering moeten in verhouding staan tot de kosten van het bouwwerk. Schroeffunderingen zijn dan de aangewezen oplossing. Het aantal en type schroeffundering is natuurlijk afhankelijk van de constructie en de grondsoort. Weenk Schroeffunderingen kan u hierin adviseren. 

De prijs voor het laten aanbrengen van een schroeffundering (sommigen zeggen ook wel schroefpalen) is relatief laag. Bovendien is het soms mogelijk om zelf schroeffunderingen te plaatsen. Ook hierin kan Weenk Schroeffunderingen u adviseren.

Grondsoort.

Voor elk type grond is er wel een passende schroeffundering beschikbaar. En dat is maar goed ook omdat de grondstructuur van plaats tot plaats anders is. Ook bij een relatief zachte bodem is het mogelijk van schroeffundamenten gebruik te maken. 

Schroeffundering voor overkapping

Feedback & Support