Uw aanbouw funderen middels schroeffundamenten

Het toepassen van schroeffundamenten om uw aanbouw op een snelle, voordelige maar ook duurzame manier te funderen is een veel gekozen optie.
Jaarlijks zien wij het aantal aanbouwen welke wij mogen funderen middels onze schroeffundamenten enorm toenemen.

Elke aanvraag wordt door onze calculatieafdeling beoordeeld en afgestemd op de wensen van de klant, waarna een project specifieke offerte kan worden aangeboden. Samen met de klant kan worden bepaald wat de aansluiting van het toe te passen schroeffundament moet zijn, in combinatie met de verdere constructie van uw aanbouw. Vanaf het moment dat u contact opneemt tot het project naar tevredenheid is opgeleverd heeft u contact met 1 vaste contactpersoon, hierdoor kan er altijd snel geschakeld worden en zijn uw eventuele vragen snel beantwoord.

Daarnaast kan Weenk Schroeffunderingen in 99% van de gevallen binnen ca. 3 weken na opdracht de montage verzorgen.
Er is dus geen lange wachttijd, wat bij andere fundatietechnieken vaak wel het geval is.

schroeffundering voor tuinhusjes garages en schuren (1)

Plaatsing door Weenk schroeffundering

Weenk schroeffundering kan de fundering ook voor u plaatsen.
Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave. De kosten zullen u beslist meevallen!

Hoe te funderen?

Veelal wordt er voor gekozen om de flensplaat van het schroeffundament te verwerken in de betonstrook of de aan te leggen betonnen vloer.  Uiteraard is het ook een optie om middels een ringbalk het door de schroeffundamenten gegenereerde draagvermogen te verdelen.
Ook wanneer de draagkrachtige bodem op een wat grotere diepte zit, kunnen wij met ons ruime assortiment aan verlengbare schroeffundamenten uw aanbouw funderen. Hierdoor is zelfs funderen bij veen- of kleigrond geen probleem en is ons systeem toepasbaar bij elke grondsoort.

Theme Image

Montage

De schroeffundamenten worden op de door u gewenst posities gemonteerd. Door het toepassen van een kleine montagemachine is de benodigde werkruimte minimaal en kunnen wij op bijna alle locaties uw schroeffundamenten komen monteren. Na de uitgevoerde werkzaamheden kunnen de schroeffundamenten direct worden belast zodat er meteen gestart kan worden met de verdere werkzaamheden.

Meer weten over het funderen van uw aanbouw?
Neem geheel vrijblijvend contact op met onze adviseurs

Theme Image
Feedback & Support