TerraTechs

Met de gepatenteerde MVS® schroefpalen van TerraTechs is WSF specialist in verankering-, fundering-, en montagesystemen. Met deze toevoeging in het assortiment is het leveren van de meest uiteenlopende technische voorzieningen door WSF mogelijk voor alle buitentoepassingen met een ultra lange levensduur. De gepatenteerde MVS© schroefpalen zijn een zeer innovatieve manier van verankeren of funderen in de bodem, die vele voordelen heeft. Op eenvoudige wijze kan de schroefpaal de grond in worden gedraaid om een solide afsteuning te creëren op een stabiele grondlaag. Zelfs met handkracht is dit mogelijk door de niet grondverdringende eigenschappen van de holle buis, die de basis vormt van de schroefpaal.

 

Door het gebruik van bijpassende adapters op de Schroefpaal kunt u vervolgens verder gaan met diverse materialen zoals: hout, extrusieprofielen, beton, etc. Vrijwel ieder bouwwerk (van lichte constructies tot zware gebouwen) kan er mee worden gefundeerd. MVS©, dat volledig bestaat uit uiterst betrouwbare RVS304 componenten, voldoet dan ook aan de zwaarst gestelde eisen.

 

Ook voor de plaatsing van zonnepalen in het vrije veld heeft TerraTechs op basis van hun MVS© schroefpalensysteem een compleet en uitermate doordacht Solar Montage-concept ontwikkeld. Het laat zich plaatsen als een bouwpakket, waar geen boor of zaag meer aan te pas hoeft te komen. Het kan al zinvol toegepast worden bij de plaatsing vanaf 12 panelen [en is geschikt voor alle merken en typen].

Specificaties en voordelen

Het MVS® is opgebouwd uit 100% RVS304 componenten en is t.a.v. duurzaamheid gelabeld door NL Greenlabel. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met WSF om alles specificaties en voordelen omtrent dit product op te vragen. Wij rekenen graag geheel vrijblijvend uw project door met het materiaal dat aansluit op uw wensen.

img_divider

Feedback & Support