Schroeffunderingen voor particulieren

Weenk schroeffundering is er niet alleen voor bedrijven. Ook particulieren zijn welkom!
Bij projecten in het particulier domein gaat het vaak om de wat kleinere projecten, zoals het plaatsen van funderingen voor schuttingen of kleine tuinhuisjes en blokhutten. Bij de handige doe-het-zelvers roept dat vaak de vraag op of ze zelf de schroeffunderingen kunnen plaatsen. De toe te passen schroeffundering zijn immers vaak de kleinere typen!

Schroeffunderingen zelf plaatsen of laten plaatsen?

De betere klusser zal goed in staat zijn om zelf de kleinere (tot 60cm) schroeffunderingen te plaatsen. Of dit altijd de beste keuze is, is afhankelijk van het project. Bij het plaatsen van meerdere schroeffunderingen verdient het vaak aanbeveling dit door de vakmensen van Weenk te laten doen. Met de speciale gereedschappen die dan worden gebruikt kunnen projecten zeer snel en met hoge kwaliteit worden gerealiseerd. De kosten zijn bovendien nauwelijks hoger dan bij het zelf monteren!

Bel ons voor advies!

Overweegt u als particulier schroeffunderingen toe te passen, bel ons dan voor advies. Samen met u kunnen we dan vaststellen hoe uw project het beste kan worden gerealiseerd en welke kosten hiermee verbonden zijn.

 

 

Schroeffundering U schroef

 

"De kosten van montage door Weenk Schroeffunderingen zijn nauwelijks hoger dan doe-het-zelf montage"

Feedback & Support