Weenk Schroeffunderingen voor bedrijven en overheid

Weenk Schroeffundering heeft een breed pallet aan producten en diensten voor bedrijven en overheid. Weenk Schroeffunderingen kan hiermee vrijwel elke behoefte op het gebied van schroeffunderingen afdekken.

Producten:

Weenk heeft een uitgebreid productenpakket schroeffunderingen. Dit productenpakket bestaat uit topproducten van o.a. Duitse leveranciers en eigen ontwikkelde producten. Omdat Weenk Schroeffunderingen ook zelf ontwikkelt en produceert kunnen wij ook niet standaard oplossingen leveren. We hebben dan ook (bijna) altijd een oplossing voor u funderingsproject.

Engineering service:

De keuze voor het type schroeffundering is afhankelijk van een aantal factoren zoals grondsoort, verticale en horizontale krachten, draaglast, locatie enz.
Weenk Schroeffundering heeft veel kennis en ervaring om u project te engineeren voor wat betreft het toepassen van schroeffunderingen. Omdat wij ook de montage van de schroeffundering kunnen verzorgen is het One-stop-shop bij Weenk Schroeffundering.

Aanvraag- en adviesformulieren:

Wij maken u het makkelijk. Heeft u een concreet project en u wilt weten welke schroeffundering het meest geschikt is, gebruik dan onze productselectie formulieren!

Montage service:

Voor de meeste schroeffundering projecten moeten de funderingen met specialistische gereedschappen worden aangebracht. Weenk beschikt over deze gereedschappen en heeft zeer veel ervaring met het aanbrengen van de funderingen in alle grondsoorten in alle omstandigheden.

Groothandel:

Weenk Schroeffundering heeft ook een groothandelsfunctie. Als u in aanmerking wilt komen als dealer van Weenk Schroeffunderingen kunt u contact met ons opnemen.

Bel ons voor advies!

Vragen over schroeffundering voor uw project? Bel ons en we kunnen samen het project doornemen. Een goed eindresultaat begint altijd met een goede samenwerking.

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen

set lange schroeffunderingen

 

Feedback & Support