Krinner Schroeffundamenten

Het originele schroeffundament is in 1994 ontwikkeld door Krinner Schraubfundamente GmbH in samenwerking met diverse Duitse technische universiteiten. Veel tijd en energie is gestoken om een veilig funderingsproduct te ontwikkelen waarop u verantwoord kunt bouwen.

WSF werkt al sinds 2008 samen met Krinner Nederland, beide partijen hebben inmiddels een zeer ruime ervaring opgedaan met dit unieke funderingssysteem waaruit diverse innovaties zijn ontstaan met een dusdanige kwaliteit en hoogwaardigheid waardoor ook de constructeur graag met dit product werkt. De technisch hoogwaardige productiewijze van het Krinner schroeffundament is bepalend voor het kwaliteitsniveau van de producten.

Dit blijkt o.a. uit volledig statisch doorgerekende producten. Tevens is het gehele productieproces kwalitatief van a tot z geborgd en gecertificeerd, voor Krinner een vanzelfsprekendheid richting haar klanten.
De jarenlange ervaring van zowel Krinner als WSF hebben geleid tot een zeer veelzijdig assortiment

waardoor u met Krinner voor vrijwel alle toepassingen een volledig gecertificeerd product met de beste producteigenschappen tot uw beschikking heeft. Het aantal door WSF uitgevoerde referentieprojecten is enorm, wij hebben dan ook alle expertise in huis om u van gedegen advies te voorzien en dit ook beeldend te maken door voorbeeldprojecten te presenteren.

Feedback & Support