Weenk Schroeffundering exclusief dealer van de HAPAX ROCK.

WSF is met pgb-Europe een exclusieve overeenkomst aangegaan waarbij de distributie van de HAPAX ROCK in Nederland aan WSF is toegekend.

Dit milieuvriendelijke polypropyleen schroeffundament is zeer gemakkelijk te monteren en heeft met de relatief grote diameter in vrijwel alle bodemsoorten ca. 1500kg draagvermogen.

De multifunctionele kopplaat is in hoogte verstelbaar (250mm) maar ook op hoogte te zetten tot 1120mm boven maaiveld door het toepassen van verlengstukken.

De materiaalkeuze staat voor een lange levensduur van dit innovatieve product en is het uiteraard herbruikbaar. Wat dat betreft een duurzame investering.

 

 

Montage voor een zeer scherp tarief

WSF kan dit schroeffundament uiteraard zowel aan de particulier als de zakelijke klant leveren. Naast levering is het montageteam uiteraard volledig op de hoogte van alle voordelen van dit product en verzorgen zij graag de montage. Dit alles tegen een zeer scherp tarief. Door de ingebouwde stelbare flensplaat is dit schroeffundament ook door u zelf in een handomdraai te monteren.

Hapax Rock Schroeffundament

 

Feedback & Support